Фитнес Блог "nikolabull" - "BP&PL PSP (LEVEL 1 - Post Quarantine)" - Week III



   Здравейте, измина и третата седмица по новия тренировъчен цикъл. Нещата се случват лесно и приятно засега. Без да се обаждат рамената, а това е основната ми цел на моя тренировъчен План. Както казват „Всеки може да тренира, когато не го боли, Изкуство е да тренираш, когато нещо те боли“. Част от философията, около която е направена и моята програма, изразяваща се в мотото "TRAIN SMART" (Тренирай умно). 

Седмица III от LEVEL 1 (01.06 - 07.06.2020)

 ХРАНЕНЕ
   Тази седмица успях да постигна заложената цел от „сводката“ за миналата седмица и свалих средният ми калориен прием на 2750 ккал. Като регулирах чрез кардиото средния „екстра енергоразход“ да бъде такъв, че с негова помощ да сляза под крайна стойност на калорийното ниво от 2500 ккал. (моят БМ - базов метаболизъм). Успях - слязох на 2350 ккал. Което означва, че тази седмица вече съм на ОТРИЦАТЕЛЕН КАЛОРИЕН ПРИЕМ. Отново не е кой знае колко труден контрола на апетита.. Имам енергия, нямам нужда от някакви стимуланти за (освен обичайните за мен кафета). 
   Мисля да задържа така калорийното ниво, слдейки какво се случва. Но не по-ниско. Чувствам, че и така горя мазнини.
   Относно кардиото - понеже уикенда беше дъждовен реших да направя 2 дълги сесии ходене на пътека. В Събота направих 95 мин. (6,400 км / 4.0 км/ч / 20% / 135 уд./мин.) и в Неделя още 70 мин. (5.0 км / 4.2 км/ч / 20% / 140 уд./мин.)
   Слагам анализа на Кардиото в сводката на храненето, защото за мен те са свързани и ги използвам за една обща цел - намаляване и изгаряне на телесните мазнини.

(Дневникът на храненето през Седмица 3)

(Кардиото в Събота)

(Кардиото в Неделя)





ТРЕНИРОВКИ
"LEVEL 1 - Post Quarantine" - Week III
   Teжестите леко се показват. Всичко върви по план, новите неща, които вкарах в този цикъл ми харесва как се вписват в тренировките. Но ще махна раменните преси, превантивно заради рамената. Продължаваме!

 (ВИДЕО ОБЗОР на Тренировъчна седмица 3)



   Чакам с нетърпение Новата седмица! Спорна и на вас!



Comments